Hola a tod@s: os resultados desta xornada foron os seguintes:
  • Infantiles: Descansaron pola baixa do Zas.
  • Cadetes: Derrota na casa por 2-6 ante o Dumbria.
  • Xuveniles: Derrota en Vilalba ante un bo Villalbes por 4-0.
  • Senior: Derrota na casa por 1-2 ante o Caion.

Nesta xornada zurranronnos Ben en todalas categorias que xogamos, pero bueno hai datas asi, os Cadetes xogaron ben a primeira parte puxeronse gañando 1-0, pero con dous fallos puntuales deronnos a volta o marcador 1-2 e logo nada baixada de brazos e esperar toda a segunda parte a que acabase o encontro facendo moi bos o equipo contrario, pero bueno xa se avisaba de que hai que xogar cos pes no suelo e con esfuerzo. Por outrabanda os xuveniles, neste viaxe creo que ainda non baixaron tampouco do bus, xa pasou na Coruña voltou a pasar en Vilalba, dende a seccion dos Xuveniles van ter que programar as viaxes para que cheguen duas horas antes dos encontros unha para ubicarse e despertar, e outra para concentrarse no encontro, e pouco mais que dicir, pois si nada mais sair che cae o 1-0 e outro equipo se mostra tan superior pois nada a rematar, e a vir de volta cos menos goles posibles en contra.

Capitulo aparte creo eu neste viaxe van os senior, que me siguen sorprendendo gratamente, loitaron contra un equipo onde tiñan uns cuantos veteranos que sabian como xogar nesta Liga e non lle importaba o Patadon nalgunhas circunstancias, pero ainda asi, so se poideron adiantar de Penalty, logo na 2º parte logramos empatar ( con outro gol do Xuvenil Basti, e cabe destacar que rematamos o encontro con 3 xuveniles) pero a maior veterania e un fallo defensivo provocou o segundo gol deles no ultimo minuto e xa non tivemos tempo a remontar, pero se vale coma reflexion, xogando asi cando recuperemos a totalidade da plantilla vamos a ser un rival moi dicifil de Gañar.