miércoles, 9 de diciembre de 2009

Resultados da Fin de Semana

Hola a tod@s: despois de aproveitar estes festivos, pedimos disculpas por non tervos informados hasta hoxe, pero para compensar vamos facer un Mix de Resultados e Comentarios para recuperar o tempo perdido:
  • Infantiles: Gañaron 4-0 nas Redondas o Esteirana, este resultado vennos a decir que en Esteiro non seguen o noso Blog, ben, en Cabana hai sitios que tampouco, porque si fose asi saberian da sede de revancha dos nosos rapaces despois do resultado do amistoso e non virian con ese aire de superioridad que o final acabaron pagando e marchando caladiños cara a casa. Eiii... , tamen vale para darnos conta do que lle pasou a eles tamen nos poden pasar a nos, Porque o futbol e futbol e nada mais.
  • Cadetes: Empate a 1-1 nas Eiroas ante o Bergantiños, e si o partido durase algo mais o mellor traiamos os tres puntos, pero bueno tal como foi o partido onde saimos algo respetuosos do rival o BERGANTIÑOS, polo nombre creo eu, sobre todo na primeira parte, cambiamos a mentalidade na segunda parte con un xogo mais alegre sen tanto temor o rival o que nos levou a case gañar o encontro, pero bueno sacamos un bo resultado contra un duro rival.
  • Xuveniles: Empate a 1-1 nas Redondas ante o Galicia Caranza, ben, non e o resultado que esperabamos, pero o importante e que non se perdiu, e que seguimos mantendo un certo colchon cos equipos que van por debaixo, pero non nos podemos despistar e ante estos rivais aino que dar todo e intentar gañar sempre sobre todo na casa.
  • Senior: Derrota e Victoria, fin de semana largo para os Senior onde si que o primeiro que hai que alabar foi a continuidade no cambio de actitude que se viu nas ultimas xornadas, que polo menos perdese como pasou en Dumbria o Domingo por 2-0 pero dase boa imaxe, de loita e entrega ainda que o final non acompañou o resultado e de sacrificio onde ante un rival que vai na parte baixa da clasificacion como e o Muros B, que na primeira parte non nos deixou practicar o noso Futbol, conseguimos seguir traballando todos xuntos e lograr o final a Victoria por 2-0.
  • Nota: e de destacar o funcionamento da Politica do Club, de ir aproveitando os rapaces dunha categoria para outra superior e asi podense Congratular no Club pois hai Xuveniles que estan aportando moito nos Senior tanto en entrega como en Goles pois o Goleador deste Fin de Semana nos Senior foi o Xuvenil "Basti".