miércoles, 28 de octubre de 2009

Xuveniles: CABANA 2 - BOIRO 2

Hola a tod@s: encontro no que dominamos, creamos moitas ocasions, tiros o poste, boas xogadas, fixemos uns primeiros 20 minutos moi bos que nos levaron a poñernos por diante no marcador 2-0 pero un rexeite nunha falta o final da primeira parte subiu o 2-1 o marcador e logo na segunda parte unha xogada desafortunada levou o 2-2 o marcador que ainda que dominamos e creamos ocasions non puidemos variar, hasta se dou a circunstancia que tivemos un penalty a favor que acabou parando o porteiro.
Cabe destacar tamen que o equipo sufriu unha expulsion e ainda así non se veu abaixo segiu dominando pero as ocasions nesta vez non quixeron entrar.
Comentario: é moi importante puntuar ainda que na casa e tal como se desarrollou o encontro o loxico e que os tres puntos se quedasen aqui, pero como se pode ver na clasificación esto vai moi reñido enton todo o que sea puntuar siguenos valendo para o noso obxectivo.