martes, 27 de octubre de 2009

CABANA 3 - ALCAIAN 1

Hola a tod@s: segun o entrenador do noso equipo o partido disputouse baixo os parametros que se esperaba, o rival moi serio, ordenado e ben plantado no terreo de xogo o cal levounos a que a pesar de que dominabamos o encontro so fomos o descanso con 1-0 a favor, tralo descanso a Paxara de costume que levou o empate o marcador, e que ainda que non nos estaban dominando si que levaron a intranquilidad o respetable.
Foi a partir do empate cando volvemos a despertar e con rapidos contraataques conseguimos adiantarnos no marcador e conseguir a victoria final cun claro 3-1.
Comentario: Seguimos ben situados pero vamos ter que manter a concentración durante todo o partido pois esta Liga e moi larga e os rivales todos queren puntuar e ninguen vai regalar nada. Cando mais doado creamos que vai ser o encontro mais poblemas vamos ter e se queremos seguir na loita non nos podemos descuidar pois os que estan por riba queren facer os deberes rapidamente (pero ainda estamos en Outubro, e os ascensos serán por Abril-Maio) e os que estan por debaixo creen que so queda unha praza de ascenso, asi que a Loitar.